måndag 13 juniHar inte vart något jätte fan av långklänningar samtidigt som de ändå är väldigt fina på tjejer som kan bära dem. Gick iaf in på cubus och hittade en enkel blå för 149:- som jag köpte. Hoppas jag vågar använda den för den är så himla fin! Speciellt tillsammans med de svarta pumpsen.


Tydligen va det ingen boxning idag...ganska konstigt för visste inget om att den skulle vara inställd...synd eftersom det va den sista träningen innan sommaren för mig. Blir ut och springa i skogen istället. Hoppas det går bättre än i torsdags då jag hade för ont i behinnorna för att kunna ta mig runt och myggorna flög in i munnen och ögat :( Pepp Pepp för ikväll istället!

fredag 10 juni
Borde man göra en liten beställning från Topshop? Är ganska sugen på kattscarfen :)

fredag 10 juni
fredag 10 juniHar solat hela dagen med finaste frida! Så skönt! Men man blir lite rastlös i början men nu börjar jag lära mig slappna av :)

Idag kom skatteåterbäringen! Så passade på att beställa en boxningssäck, hopprep och tandskydd så jag kan träna hårt i sommar samt dom här skorna! DOG för dom! Vad vore världen utan skor egentligen? Beställde allt i pappas namn eftersom jag inte kommer hinna hämta ut det i Uppsala innan vi åker till Italien. Alltid lika kul och reta honom och säga att hans skor/väskor/kläder som han beställt har kommit ;)


söndag 5 juni

Men åh!! Ge mig dessa från Topshop ♥söndag 5 juni

3 saker att uppmärksamma i H&M´s webshop. Hur söt är inte sköldpaddan?!
söndag 5 juniOj Oj. Jag är verkligen aldrig nöjd! Jag ville bort från Uppsala lite för att vila upp mig på landet, men nu när jag är här så har jag dötrist och vill tillbaka till Uppsala! What´s up med det liksom?! Nåja åker tillbaka till Sthlm imorgon iaf för att återse min lågstadieklass på kvällen. Ska bli riktigt kul faktiskt.


RSS 2.0