söndag 29 maj



Bär inte på gårdagens bördor för de hör gårdagen till.

lördag 28 maj


De här örhängena från Indiska är så söta! Och skulle verkligen passa med mitt drakarmband från Indien jag fick igår. Men tror tyvärr det speciella med armbandet skulle försvinna om jag matchade med dessa...Men sjukt söta är de iaf!

lördag 28 maj

Min lilla papi reser mycket i jobbet, men det är verkligen inte ofta han har tid/lust att köpa med sig saker hem. Men nyligen va han i Indien och hade köpt med söta ormörhängen och ett drakarmband! Så fint! Muntrade verkligen upp mitt dåliga humör!



lördag 28 maj

Nackdelen med landet är alla MYGG! Blir tokig! kliar överallt. Måste börja läsa artiklar till hemtentan nu men orkar verkligen inte. Är ju mycket trevligare att lyssna på musik och surfa runt :)

Två sidor jag brukar gå in på när jag har tråkigt är
antiduckface och fmylife. De som har sidan antiduckface skriver sjukt roliga kommentarer under bilderna (fula människor som gör ankmun). Det är BRUTALT fula bilder. Fmylife är pinsamma berättelser, oftast från amerikaner. Det är riktigt pinsamma saker! Alltid lika kul att läsa. Under "TOP FML`s" är de värsta!

lördag 28 maj



Åh jag älskar ju mockasiner! Jag har två stycken par redan och ett par av Minnetonkas lite högre skaft modell med fransar. Men jag har ju inte de korta med fransar...Ja jag vet sjukt onödigt att köpa dessa då men de två paren jag redan har är ganska tjockt foder (ingenting jag kan ha på våren alltså) så frågan är om jag ska slå till eller inte? Tyvärr är ju Minnetonka inte det billigaste märket...Får sova på saken helt enkelt :) ♥

lördag 28 maj

Åh jag älskar våren! Speciellt för att det finns så många tillfällen när man kan samla ihop vänner och göra mysiga saker. Här var vi hos finaste Frida innan vårbalen och åt så himla gott!!

...Jag vill gå på Grönan! Hur kul vore inte det liksom!? :)








lördag 28 maj


Nej det är inte bra att kolla på gamla inlägg! Kom ju på att jag vill ha det här halsbandet från Nelly! Nåja har jag klarat mig hittills utan det går det nog bra i framtiden oxå :) God natt alla fina!

lördag 28 maj

Härligt att vara på landet igen! Dock är jag ensam uppe och ser på en liten skräckis i mörkret ;) Trodde det skulle bli en tidig natt men måste pressa mig att vara uppe så kanske jag sover länge inatt.

Ska försöka förbereda mig inför hemtentan...juste fan, skulle ju gått till biblioteket och lånat böcker till den kom jag precis på bara för det...bra att man kommer på det 1 på natten! Nä men det får lösa sig ändå!

Ska försöka ut och springa imorgon oxå om vädret är okej.


fredag 27 maj

De har sjukt fina kimonos hos Asos just nu! Dessutom är det fri frakt över hela världen, utan krav på minimibelopp :)

Skulle gärna ha den långa svarta med ett par likadana Minnetonkas ♥






fredag 27 maj



Har spanat efter det här ursnygga halsbandet från Indiska i flera veckor men det vägrar dyka upp i butik hemma. Får nog spana efter det i Sthlm. Skulle så gärna vilja ha det i sommar till ett vitt linne, jeansshorts och pumps!

fredag 27 maj



Anyway, man kanske skulle ta och duscha, klä på sig riktiga kläder och borsta tänderna? (Ja, jag är ingen vacker syn just nu ;)) För måste ut med vilddjuret snart. Känner ingen stark lust till det eftersom det är pissväder men någon måste göra det!

fredag 27 maj







Lägger upp lite bilder från min favoritblogg Elephant feathers. Så sjukt bra bilder där som bara är helt klockrena och som säger allt jag tänker på eller känner. Brukar alltid kika in där och speciellt när jag är lite ledsen. För alltid hittar jag en bild som muntrar upp!

fredag 27 maj

Tre sötsaker från Gina Tricot (har ju hakat upp mig på deras fina saker!)


fredag 27 maj




God morgon! Jag förstår verkligen inte hur jag kan vakna kl 7 varje morgon. Jag hatar det. Visst det är skönt att vakna tidigt men inte så tidigt. Börjar tro att jag vaknar så tidigt för jag inte får ro i kroppen? Kanske är stressad för något? Har ju inte känt mig på topp den senaste tiden så det är säkert förklaringen. Jag älskar att sova, det är den enda tiden när alla problem och jobbiga saker försvinner för några timmar. Hoppas jag kan sova på landet!

torsdag 26 maj

Älskar fikastunderna i solen. Här med min Änna på Waynes, som har godaste chailatten och scones, när hon hälsade på mig helt oplanerat (vi är ju så spontana!)



torsdag 26 maj

Dör lite varje gång jag går in på Åhléns Home avdelning! Så fina saker och vill bara ha allt! Älskar burkar med retromönster.


torsdag 26 maj

Sötsaker från Modekungen. Jag hade valt de bruna med ringar :)




torsdag 26 maj

Jag ska inte säga att jag längtar till jag flyttar till lägenhet, för jag trivs väldigt bra i min korridor. Men kan inte låta bli att kolla omkring efter saker som skulle vara snyggt i en blivande lägenhet (har ju redan börjat köpa på mig endel saker;) )

Något som faktiskt är väldigt snyggt och kan pigga upp ett rum ordentligt är ju såna här mönster eller texter man kan sätta på väggarna. Älskar fina budskap! Eller kanske ett kladdkakerecept?




För mig?





För Emelie?


För Frida?



torsdag 26 maj




Har tagit en liten shoppingpaus faktiskt. Jag brukar säga det ofta men det tar flera månader innan de verkligen slår in haha. Så efter månader av förberedelser mentalt är pausen här! Känns befriande :)

Men skulle ändå inte tacka nej till plånboken från chique eller det söta ängelhalsbandet från Bluebox.

Snart ska jag och Emelie ta tåget till Sthlm. Blir skönt med sällskap, hatar att åka själv! Sen imorgon blir det landet. Borde förbereda mig för hemtentan på måndag men har verkligen inte kraft att bry mig just nu! Ska försöka hinna med fler inlägg de närmaste dagarna. ♥


tisdag 24 maj



Ingen brådska att förnya premium alltså tänkte jag men eftersom den gick ut i veckan tycker jag att de ljög för mig när de sa att det va 34 598 dagar kvar :(

tisdag 24 maj



Måste börja jobba på positiva tankar NU!

Det är ju snart sommar hallå! Det finns ett härligt liv därute att upptäcka!


tisdag 24 maj



Har verkligen inte uppdaterat på länge men har verkligen inte haft ork! Har inte använt datorn mycket, ganska skönt faktiskt. Känner mig inte så speciellt kreativ nu alls så blir nog endel pauser framöver.

Har redovsisning senare idag så sitter och jobbar på presentationen nu. Är som tur är inget stort arbete så det går nog bra. Tänkte ut och springa efter. Förut sprang jag alltid för att må bättre och samla tankarna men har tagit ett alldeles för långt uppehåll nu. Måste komma igång! Skadade foten igår på boxningen så har ganska ont men tror det ska gå bra ändå. Har massa proteinpulver från bebis kvar oxå...ska börja använda det så får vi se vad som händer ;)

Men angående bilden så förstår jag verkligen inte hypen bakom Stella Mccartney´s citrus kollektion. Tycker den är brutalt ful! Iaf den här klänningen. Såg en kuvertväska som var fin men varför en klänning!? Ser ut som en vaxduk man har på landet för att det inte ska bli kladd på bordet. Och så går Gina Tricot och gör ett liknande mönster. Dock inte lika hemsk design på klänningen men jag skulle aldrig passa i ett sånt mönster...men kanske därför jag inte gillar mönstret, vem vet? ;)


måndag 16 maj

Julafton idag? :D



Skinnjackan och skorna från Tradera kom idag! Så nöjd. Och dessutom min beställning från Accessora men "flying pig" och Mi lajki örhängena (som förövrigt var på rea för 199 istället för 499!)


måndag 16 maj

Är nöjd med min blygsamma shopping på kryssningen :) (Blev endel öl oxå)



Ett litet presentkit till min mami som har haft några jobbiga veckor.



Lite kvalitetsdesign från Iittala!


söndag 16 maj



Elephant Feathers.

söndag 16 maj



Ja okej jag har inte helt slutat med Tradera! ;) Fortsätter tjata lite om det. "Den lilla svarta" för 50:-+frakt.

Hade egentligen tänkt åka hem idag men orkade inte flytta mig från soffan! Så blir film på 6an kl 22 och hemgång imorgonbitti istället.

söndag 15 maj



Tycker ofta att snyggheten hos GinaTricots kläder kan variera väldigt mycket. Antingen finns det inget jag gillar eller så vill jag ha allt...Just nu verkar det vara jag-vill-ha-allt perioden. Lite jobbigt. Ska nog köpa Nr 1,2 och 6, möjligtvis nr 3 oxå! Älskar färgtrenden, speciellt gult ♥

söndag 15 maj

4 favoriter:

Skor från Yves Saint Laurent

Linne från Ginatricot.



Halsring från jewelsforyou.se



Kjol från Topshop.

söndag 15 maj



Har hittat en smyckessida med jättefina smycken, och billiga! Ett riktigt paradis för er som älskar ugglor! Ni hittar sidan här.

lördag 14 maj



Mmm! Härligt att komma hem till lagad mat. Oxfilé, potatisgratäng och bea till Simpsons, en lyckad avslutning på lördagskvällen efter en lång kryssning.

lördag 14 maj



Inredning i sann kryssningsanda! Heltäckningmattor och speglar i taket...behöver man säga mer?



Vi såg blowsight, blindside och dead by april. Alla sjukt bra live!



Lite bakisfika!



Tillbaka från kryssningen nu. Är ganska stum över vad det är för folk som åker på sånt här. Vi var helt klart yngst! Medelåldern va säkert 35, inget fel med det men när man ser apfulla människor +50 så börjar man ju tänka: Har ni inget bättre för er än att supa er fulla och skrika två dagar i rad? Okej om man är där för musiken, men de flesta verkade bara vara där för att dricka, skrika och stöka. Pinsamt!


Gamla tant rockers är det värsta jag vet! Så himla trash. Kommer på kryssningarna i små kjolar för att ragga småpojkar. Shit, har ni inget annat liv? Gemensamt för de flesta är den stora tuperade rockabilly luggen OCH miniväskan de har! Alla hade en! Jag hatar såna, man får plats med mobil men inget mer. Så varför? De är varken snygga eller praktiska!

Iaf det va sjukt kul och banden va grymma, men snälla kan vissa vuxna bara växa upp någon gång!


fredag 13 maj



Hinner med ett litet inlägg innan jag åker :) Laddar upp med lite mat hemma hos papi och ska snart ta en promenix med hunden. Ska nog ladda upp med lite glass oxå!


Gulligt halsband med fjäder från Monki.

fredag 13 maj



Kryssning idag!! Kommer bli grymt :D Är borta till imorgon kväll så bloggen får tyvärr vila lite.

torsdag 12 maj




Vilken fäääärg ska jag ha?

torsdag 12 maj




Söta saker från Tradera, men som jag INTE budade på ;)

torsdag 12 maj




Det här med att få nyhetsbrev från diverse internetsidor har ju aldrig egentligen vart en bra idé, men klart att man inte kan låta bli att få ett smakprov på alla nyheter som kommer in. Såg precis det här halsbandet "flying pig" från accessora. Jag tror jag svimmar vad söt! Bara m.å.s.t.e. ha!

torsdag 12 maj



Sjukt söta tuttifrutti shorts från asos.

torsdag 12 maj



Ja jag ska sluta med Tradera från och med idag. Men innan det så hann jag klicka hem dessa som jag vill visa! Oanvända mockasiner för 6:-+ frakt! Är sjukt nöjd!

onsdag 11 maj








Är lite smått svag för muggar. Så längtar tills jag flyttar så jag kan stapla upp alla fina på väggen i köket :)

onsdag 11 maj



Alltid trevligt när man får matpengar av papi...då brukar lite andra saker slinka ner i korgen än bara mat ;) Tycker Coop har fått in en ganska gullig kollektion av köksprodukter. Finns även havregryn, lingonsylt, brickor, te/kaffe burkar osv. Alla i samma designstil som muggen och skålen.

onsdag 11 maj

Söt konst på hundpromenaden :)


onsdag 11 maj



Frukt+ yoghurt+ TV= Bästa frukosten





Skulle egentligen åkt tillbaka till Uppsala kort idag för att vara med på träningen och sedan tillbaka till sthlm efter. Men vem orkar åka fram och tillbaka som tar några timmar allt som allt för att vara med på 1 timmes träning? Nej precis. Så äter b&j ist...Måste dra ner på det vita guldet...Men jag åt iaf frukt till frukost! :)

onsdag 11 maj



Tradera har ju blivit min nya drog...är ständigt inne och letar efter nya klipp. Visste att jag aldrig skulle tagit steget och budat haha. Nåja är ju inte så dyrt ändå. Dog för de här skorna (älskar ju mockasiner), men tyvärr är de för små så kan inte köpa dem...Syyyynd. Får leta vidare helt enkelt.

tisdag 10 maj




Sommar färger! Röda shorts, gult och orange nagellack.


tisdag 10 maj



Soffmys på kvällarna.



Med lite gott att dricka....får nog bli ben och jerry till desperate housewives ikväll oxå ;)

tisdag 10 maj




Nu känns det verkligen som sommar när fruktträden blommar!



Har gått långa morgonpromenader runt sjön...inte helt klokt med en vild och hundilsken hund, men det har faktiskt gått väldigt bra! Han är väldigt fascinerad av ankorna.

tisdag 10 maj

Hundvakt i några dagar åt min lurviga tok! Än så länge går allt bra men man vet aldrig vad som kan hända!


tisdag 10 maj

Vilken Traderatok jag är! Budade hem den här skinnjackan idag! 300+frakt. Ändå inte illa för äkta skinn. Är sjukt nöjd :)

Smart att buda hem en tjockare jacka när det är värmebölja ute...är ju ingen konkurrens precis hehe.

tisdag 10 maj



Accessorize

tisdag 10 maj



Nyinkomna favoriter hos min favorit smyckessida Kyssjohanna. Så mycket nytt och snyggt!

tisdag 10 maj



Mjau! Dessa vill jag ha. Från Nelly trend 99:-

måndag 9 maj



Tufft linne från Modekungen.

söndag 8 maj

Bikinifrossa hos H&M! Är lite sugen på den med bananer. Riktigt tokig!



söndag 8 maj






Bäckahästen var i nordisk mytologi och skånsk folktro bäckens ande eller Näcken i hästskepnad.

Man sa att bäckahästen var ett lömskt rovdjur som lurade barnen att rida på dess rygg för att sedan dra ned dem i vattnet. Barnen tycker att hästen är så fin att de vill rida på den. Det spelade ingen roll hur många barn det fanns, hästens rygg blev bara längre ju fler barn som satte sig på den. Om man vill hindra en bäckahäst att dränka barnen skall man kasta en bit stål mellan hästen och vattnet. Då kan hästen inte gå den vägen, och dess makt är bruten.

Bäckahästen har direkta motsvarigheter i bland annat skotsk folktro (kelpie), där flera sorters vita hästar kan erbjuda fantastiska tjänster för den som kan behärska dem men som ofelbart drar ner olyckliga ryttare i drunkningsdöden.

Bäckhästen levde i bäckar och åar. Den vilseledde hästar och deras ryttare ner i bäckarna, där den dränkte dem. Bäckhästen beskrivs som en stor och vacker häst.


söndag 8 maj

Något att investera i?


söndag 8 maj



Visste att när steget väl va taget skulle jag vara fast...och yes. Vann budgivningen på dessa idag på Tradera. 99:-+ frakt. Men är riktigt nöjd! Behöver ett par låga skor. Mina låga älsklingar som jag använder idag har jag haft i 4 eller 5 år! Tyvärr är det hål på sidan så de läcker när det regnar men hoppas dessa ska kunna ersätta mina favoriter :)

lördag 7 maj



Inspiration inför Wilde! Glitter, Glamour och lite Flum!

Elephant Feathers

lördag 7 maj



Festival sommar?

Grejer från H&M, Hunter, Tommy Hilfiger, Nelly och Topshop

lördag 7 maj





Elephant Feathers

lördag 7 maj



Såå fint halsband från Nelly. Tror ni inte världen skulle se lite bättre ut om man hade det? Right?

lördag 7 maj



Sötsaker att vilja ha i sin ägo!

Turkost halsband och armband H&M
Kuvertväska och ring Nelly
Halsband i silver och rött Topshop (Min favorit)

fredag 6 maj



Har svårt att hålla huvudet ovanför ytan just nu...

fredag 6 maj






Elephant feathers

fredag 6 maj



Den här sötsaken från nelly skulle jag gärna kapa åt mig! Skulle vara snygg till tatueringarna jag tänker skaffa mig innan sommaren :) Ånej en till anledning att handla med andra ord!

onsdag 4 maj


onsdag 4 maj

Mitt habegär med enkla linnen och stora halsband fortsätter...



Vet inte riktigt hur det gick till men dessa 4 kom från ingenstans i min ägo...hm



Det här attackerade mig igår på H&M...vad skulle jag göra?! Jag var försvarslös!



Söker skydd på Cubus och blir istället attackerad av den här scarfen! Men de har 25% rabatt på alla accessoarer nu så det gjorde inte så mycket. Ett enkelt vitt linne med en färgglad scarf är så snyggt!




Älskar rosa och rött tillsammans!

onsdag 4 maj



Har från ingenstans blivit galen i nagellack!



H&M har farligt söta namn på sina nagellack, vill köpa dem bara för namnet! Syns inte så väl men den gula heter going bananas.



Ingen matchning lämnas åt slumpen!



onsdag 4 maj



Elephant Feathers

tisdag 3 maj

fallostanja

Det här är ju ett...intressant halsband från Kyssjohanna. Själva apan är ju ändå ganska söt, men ändå inget jag skulle ha på mig haha.

tisdag 3 maj



Ett efterlängtat H&M paket kom igår! Mycket märkligt med tanke på att det skulle komma i mitten på juni...men trevlig överraskning iaf! Klänningen fick jag byta från S till M för boobsen va för stora (true story :P).

tisdag 3 maj

Hittade ännu en garderob favorit! Den är så söt, lite naken, men det får man bjuda på ibland!




tisdag 3 maj

2 favoriter ur garderoben!



Sötaste klänningen någonsin med rådjur! Den har så himla fint fall och jag märkte sist jag använde den att den är lite längre bak än fram (jaja det syns tydligt på bilden oxå men jag är lite efter). Brukar inte gilla det men till den här designen passade det :)





Kavaj liknande jacka med små rosetter jag hittade på rea för 170:- ! Är inget stort fan av gulligull men den är inte det på, trots lite rosetter överallt

tisdag 3 maj



Fick en stor trisslott av mormor och morfar i påskpresent som jag inte skrapat än. Jag har alltid tänkt att man ska skrapa dem när man mår bra och känner tur. Men min lill bebis brukar alltid säga att man ska skrapa dem när man är ledsen och känner otur i kärlek (ni kan ju ordspråket.) Kan inte påstå att jag känner mig tursam i kärlek men är ändå glad så väntar nog ett tag med skrapet till jag är riktigt deprimerad!

Tisdag 3 maj




Vill ha min klänning, vill ha, vill ha! Hade egentligen tänkt att sy en klänning med djup öppen rygg men tar ju aldrig tag i saken...Får kanske sy om klänningen från Tradera istället :) Längtar iaf till den kommer. Borde kanske fynda fler saker? ;)

måndag 2 maj



Det va bättre förr?

måndag 2 maj



Designtorget har endel skumma saker. Och egentligen finns det väl ingen logik i denna lilla sak heller, men den är så himla söt! Småkompisar kallas dom små sakerna och den gör mig glad! ♥

måndag 2 maj







Idag kom min söta klocka! Längtar tills imorgon då jag får använda den :) Skulle gärna vilja ha den med sjöhäst oxå men en får väl räcka kan man tycka!

måndag 2 maj

Ibland när man har en jobbig dag får man helt enkelt tänka på sina hemliga förälskelser och lyssna på musik så blir allt lite bättre ;)


måndag 2 maj



Dagen är iaf lite räddad eftersom jag vann budgivningen på den här klänningen! Yes, jag tog steget och vågade buda på Tradera. Kicken va total!!! Haha nejdå jag kan hantera situationen men det va ändå en härlig känsla att vinna :) 105:- + frakt, inte illa!

måndag 2 maj

Tur att helgen är över. Glömde säga att hela valborg avslutades med stopp i toan oxå. Har inte fått det fixat än men får det förhoppningsvis i eftermiddag..jobbigt!!!

Ser fram emot att träna ikväll. Handskarna är tillbaka i min ägo och behöver röra på mig efter att ha missat 1 veckas träning!

söndag 1 maj



Ska fråga om min frisör kan göra en sån här fläta på mig när jag ska dit i veckan :)



GE MIG!



Inspiration! Älskar stilen. Låter knäppt men jag känner mig alltid snygg med öppen jacka och sen mobil och nycklar i handen lite nonchalant (som att man är på väg någonstans, har lite bråttom och inte hinner lägga ner dem i väskan...men egentligen så har man sakerna i handen med flit! tihi ;) ). Det är ju trendigt på något sätt oxå :)

Bilder från min favorit blogg Elephant feathers.

söndag 1 maj



Elephant feathers

Sexigt!

Måste deklarera men orkar inte! Blir att ligga i mörkret och kolla på sex and the city hela kvällen! Vill egentligen gå ut i köket och hämta kräm och mjölk men orkar inte klä på mig igen...nackdelen med korridor :P


söndag 1 maj



Har hittat favoritskorna i min lilla samling. Hade de här för första gången i fredags och de var helt perfekta! Trots dansande och gående på kullersten och andra underlag så fick jag nästan inte ont i fötterna alls. Och de är så snygga! Vill ut igen så jag får använda dem igen :D

söndag 1 maj






Hur kul valborg än var och hur kul det än var att ha gäster så blir det inge mer sovande hos mig nästa år iallafall. Mitt rum har aldrig vart så stökigt, kletigt, smuligt och förstört någonsin. Inte kul. Bilderna är efter en dag. I verkligheten är det mycket värre! Får se om jag någonsin kommer orka städa det här.

söndag 1 maj




Är riktigt nöjd med den tokiga lilla burken jag köpte i mammas butik. Blir bara så glad av att se den :) så nöjd så nöjd

söndag 1 maj

Phu! Tur att man bara firar valborg en gång om året. Jag är helt slut! Men va sjukt kul igår. Bästa valborg :) Synd att min Mary åkte hem bara, tyckte hon kunde stanna för alltid ♥


RSS 2.0