Söndag 20 maj

Idag återhämtar jag mig från vårbalen igår. En helt perfekt kväll som blev så lyckad! Vi dansade bokstavligt talat fram till det blev ljust igen. Underbart!




Fredag 18 maj

Dagarna går så himla fort och mycket hinns med! Har samlat några bilder som beskriver lite händelser den senaste veckan!

Åhléns home har verkligen så snygga saker! Speciellt SagaForm har alltid spännande saker. Blir nog att fylla en framtida lägenhet med prylar från dem!



Förra helgen blev det fransk film, morot- och gurkstavar samt dipp hos min pålle! Det blev så himla gott!




Te ingår alltid förstås!



En grej som jag och min statistikgrupp sysslar med nuförtiden är frukost på nation! Typ det bästa som uppfunnits. Stor frukostbuffé till en billig penning! Oftast sitter vi på Norrlands och stannar alltid kvar på lunch! Detta är från igår.



Idag har det blivit jobb nästan hela dagen, sen en motvillig tur på stan för att göra ett par måste-köp. Hatar att gå på stan efter jobbet. Fötterna gör ont och mitt största dilemma är vart jag ska ställa cykeln. Alla affärer är längs en linje och jag kommer från tåget och ska längst bort för att komma hem. Och oftast ska jag (såklart) till utspridda butiker längs med gatan. Ska jag cykla och ställa cykeln åt hållet där jag bor, gå tillbaka längs shoppinggatan och sen tillbaka till cykeln?
Eller ska jag lämna cykeln nära station, gå mina ärenden, gå tillbaka och hämta cykeln och sen cykla hem....orkar aldrig låta den följa med efter varje affär och låta den följa med successivt... Men nu när jag tänker efter kanske det vore bäst. aja skit samma!


Har haft pysselstuga här ikväll!



Till mor som ska skickas till morsdag som är på söndag nästa vecka!



Och kom på att min Mary fyller år nästa vecka så hon kommer få en liten koi fisk på posten!



Inte så jätte snygga men det är tanken som räknas!

Hade tänkt gå bort till ica och köpa min favorit choklad men orkar inte ens det så tror det är bäst att ta igen lite sömn snart!

onsdag 9 maj



Tänkte med det här alldeles fantastiska kollaget tipsa om söta armband från mono and me! kostar bara 99, 145 el 290 beroende på vilken design från kyssjohanna.se. de ovan är i 145 kr klassen! tänkte slå till på 2! den med svart band och så kanske den med rosa band! Kul grej att de olika färgerna har olika betydelse:

Färgernas betydelse:
Röda – Passion, ömhet, kärlek
Blåa – Harmoni, vänskap, tillgivenhet
Gröna – Hopp, balans, ungdomlighet
Gula – Njutning, kreativitet, berikande liv
Rosa – Godhet, ömhet, välbehag
Orange - Fest, välbehag, glädje
Vita – Oskuldsfull, harmoni, lugn
Svart – Ädelhet, trohet, allvarsamhet
Lila – Stillsamhet, värdighet, självkänsla
Grå – Modernitet, nymodigheter


va lite inne på det orangabandet först, gillar kombinationen av orange och rosa men gillar inte jätte mycket bandets betydelse. "fest" känns inte så djupt direkt :P iaf sjukt snyggt med flera armband samtidigt, tänker kombinera med andra armband jag har hemma redan :) awesome!

måndag 7 maj

Haha det är faktiskt ganska lustigt hur sega man kan vara. Att hitta vårbalsbiljetter var inte så lätt ordnat som vi trodde MEN det löste sig...

Dock är det kul hur vissa människor köar från halv 5 på morgonen för att få biljetter och vi kom på lite random att vi ville gå och är stolta att vi ens står i kön när biljetterna släpps!

Mon dieu, det finns mycket olika människor i den här staden, men tur är väl det! :)

söndag 6 maj

Tar tillbaka det jag sa igår. Fett sämst dag...

lördag 5 maj



Phu pluggat hela dagen , gör det fortfarande men går ju så himla segt. Kanske beror på att jag gör massa annat ist! Har shoppat loss rejält på nätet! Men får ju pengar i juni så ;) Ska försöka få det sista gjort och belöna mig med en fransk film. Så länge jag orkar se iaf. imorgon blir det grupparbete i skolan! sista rycket med inlämningsuppgift 2!


Förövrigt så känner jag mig så energifull, glas och nöjd med tillvaron nu! Har tagit ett år att känna så här men det känns så bra. Tror det är våren som ger mig energin för vintern va riktigt jobbig för mig. Men nu, nya tag och massa att se fram emot. Coming up: köpa vårbalsbiljetter!!

tisdag 1 maj

De som inte har firat valborg i Uppsala har inte firat valborg!

champagnefrukost, sol, vänner, musik, grillning och galet mycket folk!

Sjukt kul, men är nog tur att det bara sker en gång om året ;)


RSS 2.0