torsdag 28 april



Ååhh vad trött jag är...måste städa till alla kommer men får vänta till imorgon. Va en väldigt trevlig grillkväll hos Helena, men gammal som man är gick jag ganska tidigt. Känns som man måste ladda till helgen nämligen. ♥

Blir att duscha nu, kanske försöker små städa lite ändå så jag får känna mig duktig och sen avslutas dagen med sex and the city som belöning!

torsdag 28 april

De som försöker ge skrattet en metafysisk förklaring är sällan några muntergökar.

torsdag 28 april

Alltid snygga saker hos H&M! Som tur är kom jag levande därifrån idag. Köpte bara två vita linnen som jag behövde :) Men ibland är det lika kul att köpa såna nödvändiga saker. Man är lycklig bara man får handla, eller?

Tyvärr blev jag desto mer ruinerad på ICA. Helt sjukt, alla pengar bara försvann. Men nu har jag mat så det räcker iaf. Imorgon kommer tjejerna! Kommer bli så kul har saknat dem så mycket och ser fram emot att visa hur man firar valborg på riktigt! Har försökt att få hit dem i 2 år för att fira valborg, men tredje gången gillt!  ♥




Tordag 28 april



Längtar till mitt nellypaket kommer!

Torsdag 28 april





Min bästa vän och nya drog!


onsdag 27 april

Inspiration direkt från butik del 3.

Vi skyltade om igår: det rosa bordet och fönstret. Härligt med rosa färger!




Råsunda rum

onsdag 27 april

Peach jacket





Det är svårt att stänga plånboken när den väl är öppnad. Vill ha den här kavajen från Fashionpash. Men nej, får nöja mig med att kolla på den på bild.


tisdag 26 april

Inspiration direkt från butik del 2





tisdag 26 april

Inspiration direkt från butik del 1




Tisdag 26 april

Har jobbat i butiken hela dagen. Va länge sen jag var där så det blev mycket fotande! Det har kommit in så snygga saker!

Fler bilder kommer inomkort!











Nyheter från Råsunda Rum

Tisdag 26 april



Håller på att göra en mini beställning från nelly. Plånkan har öppnat sig hela dagen och plastkortet har gått varmt, så lika bra att köra all in till dagen är slut ;)

tisdag 26 april


Elephant feathers

En sån här känsla vill jag ha av tatueringarna jag kommer göra efter sommaren...älskar verkligen stilen och det känns som det är väldigt jag oxå :)

min älskling



Fick precis den här bilden från min fina ponnys nya ägare. Är han inte det vackraste som finns? ♥

måndag 24 april



Källa: Elephant feathers

Så här långt ska mitt hår vara efter sommaren!

måndag 25 april

Idag var det släktkalas och vi åt massa tårta i solen. Jag har inte börjat ta solen på allvar än...det känns ju som våren precis dykt upp! Men jag måste skärpa mig. Brände mig på ena axeln. Ja precis, bara den ena!








måndag 25 april

Funderar om man ska slå till på dessa saker från H&M. Jag älskar mockasiner och ett till stort halsband är ju ett måste när jag skrivit så mycket om dem. Vill ju ha några olika att välja mellan :) Variation people!




måndag 25 april

Detaljer. Litet apelsinträd där man kan äta frukterna. De är som minimandariner men lite surare.




söndag 24 april


Jag är inget stort klockfan, men den här vill jag ha! Den väger endast 30g och är ju hur söt som helst :) ♥

söndag 24 april




Saknar tiden när man var liten och bekymmersfri...såna stunder kommer aldrig tillbaka...

söndag 24 april

Saknar redan friden på landet och vill inte tillbaka till verkligheten! Igår hade vi släktfika i solen med hembakta påsk-cheesecakes! Inte helt fel!

Får se om jag tar med mig lilla varulvshunden hem imorgon. Vill inte vara utan den token! Vi hann med lite fotboll också innan vi åkte hem. Det älskar han!




söndag 24 april

Här kommer sista delen av skärgårs inspiration. Tegelväggen ger en viss utomhus känsla, men ger också ett väldigt fint kontrast till det andra väldigt vita och stilrena i rummet.




Psst. asken till höger brukar jag och bror skoja om att den är flätad av 1000 albino kineser (torra intern skämt är vi expert på).



Lite retro på skärbrädan hör landet till!

söndag 24 april



3 sötsaker att vilja ha i vår.

Nr 1 från H&M. Nr 2 och 3 från Nelly.

söndag 24 april

Jag kan inte annat än att älska det här halsbandet! SÅ fint. Men tyvärr är 299:- lite för mycket för mig...



söndag 24 april













Ge mig sommar så jag får börja jobba nu ♥

söndag 24 april

Dagen fortsätter. Dessvärre så har vi åkt hem till stan igen. Vår vattenpump har vart sönder så inget vatten har funnits vilket ställer till med problem. Man vet verkligen inte hur beroende man är av vatten förrän man blir utan det...

Hoppas alla fick leta ägg igår! Jag fick några ägg och letade oxå. Orkade egentligen inte..."fram med det vita guldet kvinna" sa jag till mamma (vittguld=socker), men tydligen så måste man leta för att få det vitaguldet i min familj. Hittade allt ganska fort, antingen har hon blivit sämre på att gömma, eller så har jag blivit äldre? :P


Ikväll blir det nattfilm med bror. Hostel 2 börjar runt 1. Hoppas jag kan hålla mig vaken!


söndag 24 april

Ett stort halsband, två helt olika stilar.


lördag 23 april



Fortsätter att älska det stora halsbandet med en enkel topp och kavaj över. Nu inspireras jag av snäckor, strand och turkost. ♥

lördag 23 april



Men ge mig den här sjukt söta clutchen från asos.
Clutch, mönster och färg, kan det bli bättre?!

lördag 23 april

I vår matchar jag stora halsband med ett enkelt linne och kavaj!







ge mig...


...en solbränna och det här halsbandet från Mango.

lördag 23 april

Skärgårs inspirationen fortsätter!








Påsk i stugan

Min familj har aldrig varit såna som köttar ut kyckling efter kyckling för att visa att det är påsk. Tvärtom, man ska se att det är påsk, men det räcker med en kanin eller två. Rent, snyggt med en liten påsk touch helt enkelt. Ni förstår vad jag menar...











en tiger på väg till stranden?

Hela stigen ner till stranden är full av sten, och jag känner till varenda en. Men denna är lite ovanlig...Fler som kan se att det ser ut som en tiger/puma/lejon/panter som har öppen mun?


lördag 23 april

Jag vaknade 8 idag av någon anledning, men det gör inget, dagen blir så himla mycket längre då! Tog en lång morgonpromenad med min valurvsbjörn/grisnalle som gick bra, han va lite vild men det hör ju till :) Under dessa "tömma- hjärnan-turen" så kan man ju ändå inte låta bli att fundera lite, jag menar våren är här, det är blommor överallt, men det finns så många olika! Tussilago och vitsippor ploppar upp i mängd så fort det blir lite plusgrader, inte helt okej, jag skulle därför vilja kalla dem vårslampor. Men faktiskt, tänk efter lite kära vänner, de finns precis överallt och visst är det ofta bland de första blommorna man ser? =vårslampor.

Några som inte är vårslampor är blåsippor. Dem ser man inte varje dag och de dyker inte upp hundra stycken på en plats och försöker våldta ditt ben.
Plus att de har alltid vart hederliga för mig. Man plockar inte blåsippor helt enkelt. För på lekis fick vi lära oss att de är fridlysta och det är BIG NO att plocka sådana blommor (ungefär så allvarligt som att plockar du en blir det fängelse, det trodde jag iaf...kanske än idag). Jag har inte plockat någon sen jag fick höra det. Jag lever som jag blir lärd!









Det här va ju inte bra



Jag har förstört för mig själv. Sen jag skrev om dessa skor i bloggen för några dagar sedan har jag kommit på att jag verkligen vill ha dem! Hur jobbigt är inte det!? Jag har ingen brist på skor men de är så fina! De va faktiskt lite billigare än jag trodde också...599:- från scorett.

Lördag 23 april

Om sanningen ska fram så har jag inte tänkt så mycket på hur landet är inrett. Men nu när jag tänker på det finns det ju små godbitar, noga utplacerade, lite överallt! Det är viktigt att man har det fint även om det bara är landstället. Som jag nämnt tidigare är det ju detaljerna som gör det!

Är särskilt förtjust i bild nr 3 med den lilla skålen och den andra saken...typ burk? Well vem förstår sig på äkta design anyway. Ju krångligare, desto snyggare design?

Fler inredningsbilder kommer upp senare! Peace! ♥












Lördag 23 april

Inget går upp mot landet. Här finns inga bekymmer! Tog en långpromenad med min lurviga hund igår. Det är så skönt att bara vandra i naturen och tömma tankarna. Tog en tur till mataffären också, det va riskabelt med tanke på att jag såg ut som en luffare, men öborna syntes inte till tack och lov. Min image är intakt.

 

Mötte upp Anna, Linnea och Marcus senare för att äta middag på min kära restaurang. Ser fram emot att bosätta mig där i sommar, det blir ju mitt andra hem. Goda nyheter är att jag ska få en bättre position i år! Med mer ansvar och högre lön. SCORE på den liksom! Kärlek till min favorit ö. ♥


fredag 22 april

Det finns många soldyrkare bland oss :)





 


torsdag 21 april



Sitter och lyssnar på lite skön musik från Slipknot, Self Deception och Skid Row. Men tror det är dags att sova snart. Lyckos mig som har världens goaste sovsällskap ikväll!

21 april


Älskar söta ringar! Den här sovande räven är från modekungen och kostar 299:-

glad påsk



En GLAD PÅSK till alla!! ♥

2 snyggingar

Som den skoälskare man är skulle jag gärna ha dessa två i min samling :)





21 april


torsdag 21 april



Idag fyller min bebisbror 18! Och som den ansvarsfulla systern jag är har jag köpt ett litet vuxenkit så han klarar sig där ute i djungeln :) Hans första kväll på krogen ikväll...borde jag skugga honom?

Torsdag 21 april



Jag är inte den som gillar rena kalendrar...tvärtom skriver jag hellre ner allt som gör mig stressad...och det brukar hjälpa men ibland går det överstyr :)


Ser fram emot ledighet nu ett tag. Blir landet imorgon och middag med Anna och Linnea på kvällen ♥

Förresten så får jag ta nybilen till restaurangen! Tror det måste vara höjden av tillit från papis sida ;)

tisdag 19 april

Om du tittar på menyn innan du tittar på servitrisen har du börjat bli gammal.

tisdag 19 april



"Mummy and me" från Zara. Hur gulligt är det inte!? ♥

måndag 18 april

Det gick riktigt bra på träningen idag! Känner att saker börjar klicka och fightingen börjar gå riktigt bra. Fick in endel bra träffar :) Tyvärr så fick jag ett stukat finger som är svullet och lite blått, men det får det vara värt. Är så nöjd!



så lovely



Ja jag borde sitta nergrävd i min hemtenta, men hur ska man kunna göra det när man ser de här söta kökshanddukarna från H&M? ÄLSKAR nr 3!

söndag

JAG HATAR MIN MOBIL!! Nu har alla mina sms bara försvunnit :'( Varför gör den så här mot mig!?!?!? Jag klarade dagarna på grund av att läsa alla fina gamla mess :'(

still söndag

Hoppar du först så väntar jag där nere


Helgen


Mina fina blommor växer sjukt snabbt! Och nu är det verkligen VÅR ute. Hur varmt är det inte!? Men bra att jag skrev det för måste ner i källaren och hämta mina hundra vårjackor. Har en speciell favorit som jag längtat efter att få använda. Får ta en bild och visa sen :) Iaf så lurade Emelie ut mig igår på lite godis jakt nere vid station. Va mysigt. Såg massor av fina blommor på vägen.

Plus att hon stödjer välgörenhet när hon köpte en anka till ankracet på valborg! :) Såg den här plasthästen i fönstret på väg till godiset. Så himla söt!! Emelie sa att den va äcklig och smutsig men det är fel och jag vill ha den :( Varför gillar jag knäppa saker?


Söndag 17 april



Är lite sugen på den här (klänningen?) från Gina tricot....men plånkan är som sagt stängd... :(

Söndag 17 april


14 april

Men så trevligt! Synd bara att de fina orden kom från en bearnaisesås reklam....


14 april

En gång är ingen gång och en annan gång är något annat på gång.

torsdag 14 april



Som sagt så gick jag inte tomhänt från blomsteraffären. Fick hem en liten påsklilja som jag älskar. Passar perfekt bredvid fontänen som är igång igen.

torsdag 14 april



Orkar verkligen inte förbereda redovisningen inför imorgon. Skjuter på det hela tiden, trots att det kommer gå jätte fort att förbereda mig. Kan ju hela arbetet utantill. Blä för såna här latdagar

Tur att min söta Josefine ringde och tog mig ut på en glass dejt ♥ Och så fin hon var! Dog för de här söta skorna!

vårens tulpaner





Nu har de fått in fantastiskt fina tulpaner på blomsterbutiken här! Visste inte att det fanns så fina färger. Köpte inga tulpaner, men gick inte hem tomhänt! :)


Torsdag 14 april



Det är kul när man kommer in i en fixperiod. Just nu är rummet ett projekt. Är så nöjd med hur det ser ut. Mattan jag köpte på ikea gör att det blir så mycket mysigare! Helt sjukt hur en matta kan göra så stor skillnad.

Har tagit upp alla mina favorit pumps från källaren. De ska börja användas. Men köpte ett skoställ förut så de står lite snyggare nu. Borde köpa en till påsklilja till. Det är ju detaljerna som kan lyfta ett helt rum!

älska dina saker

Jag borde verkligen ta vara på vissa saker jag köpt bättre! Jag älskar dom ju egentligen. Min fina väska med fåglar har jag haft i säkert 3-4 år men aldrig använt. Varför? Den är ju så söt! Stövlarna har jag använt flera gånger (blev lite förstörda efter Sonisphere i somras då det va regn a la vattenfall) men borde utnyttja deras potential mer! Skäms, måste bli bättring. Dessutom finns det säkert ett antal fler saker som jag glömt bort att jag äger...måste leta fram det innan jag köper nya saker. Skyller på att jag bor så litet så vet inte vad jag äger egentligen...inget får ju plats, synligt iaf.


torsdag 14 april



Är trött att behöva vakna varje morgon av att höra hur hon under för en massa ljud. Det låter som om hon går runt med klackar inomhus. Men vem gör det i ett studentrum kl 9 varje morgon? Sjukt irriterande iaf. Brukar banka med en klacksko tillbaka som jag har liggandes under sängen.

Det kändes som en dag som man bara vill sova bort, men känns lite bättre nu iaf. Ska försöka komma på diskussionsfrågor till en annan grupps projektarbete till imorgon. Och då ska vi även redovisa vårt eget. Håller tummarna hårt att det går bra!


Det här får avsluta dagen



Om en svart katt korsar din väg betyder det att djuret är på väg någonstans.

sötsaker hos åhlens






Som sagt, man känner sig lite mysko när man går runt och fotograferar i en affär. Men när man väl tagit steget och knäppt det första kortet finns det inget som hindrar en längre!
Köpte den lilla kaninskålen som jag hoppas jag kan fylla med godis (utan att äta upp!) Så rummet har påsk uppgraderats! Köpte också de fina SMILE bokstäverna. Orkar inte med LOVE eller nått sånt där larv... urs för kärlek. De kommer inte få plats i rummet nu tyvärr, men får se det som en investering till min framtida lägenhet ;)

Älskar handdukarna! vill så gärna köpa dem, för älskar retrostilen och hur det rosa blandats med orange. Men tyvärr går mitt badrum i grönt och plommonlila, så orkar inte byta ut alla färger. Tyvärr handdukar of my dreams men ibland måste plånkan stängas.

återigen 13 april



Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret

påskfeeling?



Jag har ju så himla mycket jag vill säja idag tydligen så inläggen fortsätter!
Jag känner en viss press att fixa värsta påskfina rummet. Dock så är rummet ytterst litet och jag vill inte fylla det med så mycket saker. Har några keramikkycklingar jag fick av mamma, men annars representerar det här lilla ljuset påskfeelingen i mitt rum....inte okej. Men det ska bli bättre, ni kommer se när jag lägger upp mina kleptoman bilder från Åhlens!

Sweet Seychelles



Är väl inte så konstigt att jag längtar tillbaka till Seychellerna? Stränderna va inte direkt tätbefolkade...

Tur att våren är påväg så vi slipper sakna värme!

fortfarande 13 april

Det är helt sjukt hur bra jag mår efter att jag har tränat...bara älskar livet.
Men bieffekten av denna lycka är att jag vill handla! What´s up med det liksom?! "Råkade" iaf hamna inne på åhlens homeavdelning och gick hem med en påse :) Gick runt och fotade massa fint (kändes förbjudet att gå runt och fota :P) som jag ska lägga upp bilder på senare.



13 april

Tubtoppar känns som ett nytt basplagg man bara måste ha i garderoben. Skönt hemma med mjukisbyxor, snyggt till vardag med jeans och en kofta eller till fest med (färgglada) pumps och snygga, stora accessoarer! Dessa är från H&M och kostar 49.50! Jag har beställt den svarta och gula...borde man ta den söta prickiga oxå?

långt bort



Ta mig långt bort...dit där känslor inte existerar....och gör det fort.

Dagen fortsätter

Vilken seg dag. Känner inte för att göra någonting. Egentligen har jag inga krav idag. Skulle kunna förbereda mig för hemtentan vi får på fredag kväll men hur gör man det egentligen? vill inte läsa allt i onödan. Vilket det känns som jag gjort hela tiden med den här flumkursen....Tre veckor har det gått och vi har inte fått tillbaka tentan än! Inte okej!

Ska ner på stan innan träningen för att se om jag hittar skor nr 2. Det muntrar nog upp :)

Längtar till jag kan använda shortsen jag köpte på H&M VIP shoppingen. Så sköna!

                                                 

 

Onsdag 13 april



Det känns som det pågår en liten hets över nya scream filmen...och det har gjort att jag själv skulle vilja se den. Det smärtar till lite extra då eftersom jag tänker tillbaka på våran sista tid när vi hade två perfekta biokvällar med Sanctum och Trassel... Hade helst velat se den här filmen med honom...Film va våran grej:( Speciellt såna här tokiga filmer. Jag vill bli rädd och krypa upp i hans famn, han gillade det och ville alltid att vi skulle se skräck för det :) Varför måste vissa saker vara så himla jobbiga? Han kommer hit i påsk troligtvis, ska fråga om vi kan se den tillsammans så det känns som förr igen. Det låter galet med "ex" (vill inte kalla oss det) som pratar varje dag och sen ses och är lika kära som alltid. Men jag tror att alla måste få sätta sina egna regler. För det här är det som känns absolut bäst för mig. Kommer ju alltid att älska honom ♥

Bäst att äta frukost (sovmorgon idag!) och sätta igång med plugg, har inte tid att deppa så lika bra att sätta igång.

12 april fortsätter



Projektarbetet är inlämnat nu äntligen. Ska bli skönt att släppa arbetet ett tag innan redovisningen. Ska springa iväg och hämta mitt efterlängtade paket från H&M nu! :D Om jag inte minns fel är det fyllt med spännande saker! ♥

tisdag 12 april



Nu blir det skola hela dagen! Ska lämna in ett projektarbete senare så hoppas allt går väl. Sedan stan...måste pröva de fina skorna ;)

sena vårtecken







Jag är nog en av de segaste på att uppleva vårtecken... Men när jag va hemma i helgen såg jag några äntligen. När min hund är ute och solar är det vår! Såg blommor och två fjärilar...och jag kunde plugga utomhus. Hur najs som helst!


Ge mig alla?



Skulle väldigt gärna vilja ha ett par nya skor hehe. Ett par man bara drar på sig när man inte orkar bry sig, men vill vara bekväm och snygg samtidigt! Mina välanvända jag köpte från asos för 3 år sedan är det faktiskt hål i nu....Får man köpa nya då? please? :) Nr 2 är mina favoriter (ja nr 1 klarar inte precis kraven jag precis nämnde men de är ju så fina!)


typiskt...

Fick förresten reda på att min drömberlock kostar 8000:- Det va ju inte så himla goda nyheter alltså... :(


Lindex!



Jag har nog alltid underskattat Lindex. Sorgligt men sant. Man kan göra väldiga fynd! Hemsidan är dessutom väldigt bra. Den här ursöta jackan kommer finnas tillgänglig snart tex. och örhängena är hur söta som helst (örhängen a la frida!) Är faktiskt ganska svag för jackor, man kan ju inte ha för många!....Precis som med skor och väskor ;) ♥

...



Skulle väldigt gärna vilja ha den här fina berlocken från juvelstudion...det stod inte vad den kostade (bara det väcker en viss oro) Men den har ett budskap som säger mer än någonting annat för mig just nu ♥

Några favoriter...







Några favoriter från Kyssjohanna. Har suktat efter dessa sötsaker länge. Tyvärr är de inte gratis så får fortsätta drömma helt enkelt...


något mer



Har fortfarande inte helt släppt viljan att göra om mitt rum. Det är mycket mysigare nu men finns lite mer som kan ändras. Typ ett snyggt smyckefat bredvid trädet och snygga bokstäver i trä...Vart nu de skulle få plats... Tror de ska stå HOPE om jag får tag på några snygga och billiga stäver :)

"Alla måste ha en trench"



Då har man vart i centrum med bror och kollat på trench coat. Han har börjat klä sig väldigt prydligt numera. Vi hittade denna grymt fina (mycket finare på) till honom. Den har skärp oxå men det syns inte på bilden. Han har ju helt klart dyrare smak än vad jag har. Skulle få 3 trench från H&M till detta pris. Jag gillar billigt istället, och rea!

Han fyller 18 om några veckor men har ingen aning om vad jag ska köpa! Tänkte en snygg outfit från H&M, men vågar inte eftersom han har så dyr smak...någon teknisk sak kanske? åh det här är för svårt!

Vilken tokig katt!



Det va inte helt lätt att ta sig till sthlm igår alltså. Men för att befinna sig mitt i ett kaos så lyckades jag hantera situationen ganska bra om jag får säga det själv. Tåget stannade i märsta, alla satt kvar och väntade på information men jag hoppade av snabbt (förstod att tåget inte skulle kunna åka vidare pga av det nya elfelet i karlberg) och tog pendeln till solna, dit jag ändå skulle hehe. Tog lång tid innan folk började förstå att tåget inte skulle vidare så alla hann inte med pendeln. Väl framme på solna station yrade alla runt som virriga höns medan jag tog bussen hem. Man hittar ju ganska bra på ett ställe man bott på i över 20 år. Så alltid kul att se förvirrat folk när man skälv inte är det höhö


Iaf så såg jag den här tokiga saken på vägen hem när jag satt på pendeln. Gillar lite udda figurer på vägarna, det är ju sånt dom gör resan intressant!

En krita



Älskar topshops smink och skulle gärna ha den här läppstiftskritan (färg: coral blush) i min ägo :)

Gaddning på G?

Har funderat länge på en tatuering till. Vet att det ska vara ett snyggt, snirkligt (är det ens ett ord?) K för min mamma. Men vet inte riktigt vart jag ska placera det! Bakom örat? Skulle placerat den på ryggen om jag inte redan haft en stor fet sak där. Skulle även vilja ha en liten helsvart fågel i profil, typ kolibri. Eller en svart liten sjöhäst i profil? Eller båda? Som sagt måste tänka igenom det här lite till. Tror det är ett efter -sommaren- projekt. Men K:et är helt säkert. Men ska ta det lugnt och verkligen tänka...de andra har jag haft en tendens att inte tänka så mycket på ( men ångrar inget!)

Mer H&M





Råkade precis lägga till den där söta rosa klänningen i H&M vagnen...hm inte bra. Dessutom så ändrade jag så det blir två leveranser....ja men jag orkar faktiskt inte vänta! så det blir ett paket nästa vecka och ett till i slutet på maj :D

Den där mocka väskan dör jag för varje gång jag ser den ...men åh jag har så många väskor ( och faktiskt två jag aldrig använt ojoj...men jag har väntat på våren. De är snyggare att bära med tunna jackor...faktiskt!) så borde jag ta den oxå? det är ändå 10% rabatt just nu. jag....vill....ha....den.....


Kan höra frida säga, den är så du! ja men precis, hon har så rätt. tack för rådet älskling! <3


The bachelor gör mig nöjd just nu




Myyyycket lägligt att the bachelor finalen är nu. En kommer bli ledsen och dumpad och då blir jag glad. Ja men vaddå är jag ledsen ska väl ingen annan få vara glad? Eller?

Magen kurrar, måste göra mat snart. Får bli när finalen är klar! Sen blir det ju super god mat till "hur jag mötte din mamma".

Apsöta skor från zara!

Vilken brultal uppdatering av le blogg det blev. Men det brukar uppskattas av mitt största fan frida! ;) <3 Hon är ju bara bäst!

Fint!




Har ju gjort om rummet ganska mycket nu, fixat ny matta, tavlor, blommor, fontän och tagit bort min minibar. Tyckte att det behövde bli lite mysigare och lite tjejigare. Är speciellt nöjd med den här lilla hörnan. Tycker den är så rosa och söt! ( Okej jag erkänner, den är Frida inspirerad ;) )

Måste göra ett till besök till In & Finn där vi hittade det silvriga smyckeskrinet, hur mycket fint fanns det inte där liksom? shit, vill ha lägenhet nu!....och hund, vill verkligen ha en hund nu...Är det en allmän bieffekt när man blir ensam eller är det bara jag?


H&M såklart!


Som vanligt har man ett "H&M paket" som ligger väntar på mina sidor. LIVSFARLIGT. Jag bara fortsätter att lägga på saker eftersom frakten är ju redan betald...suck dessa tre favoriter längtar jag till iaf, speciellt kavajen. De passar inte så bra tillsammans, men kan se de alla tre var för sig i sommar med ett enkelt vitt linne och lösa jeansshorts! oh yes.

"Hur jag mötte din mamma"



Kan tårar ta slut? Jag hoppas det så mina ögon kan få vila någon gång. Är sjukt hur mycket man kan älska någon och hur allt bara kan se svart ut när de försvinner ur ens liv. Det är obegripligt hur man överlever alls...Får se hur det går med mig.

Kommer tack och lov klara av kvällen iaf för i brevlådan låg det how i met your mother box 1 och 2! yes, hur lägligt som helst! ska nog laga mat senare oxå ( kyckling, pommes och bea mmmhmmmmm!)

Socker är ju en stor älskling i livet, men varför är det så att när jag nu försöker trappa ner så fortsätter det sändas onyttigt till mig!? fick massa godis förra helgen av mamma när hon va här, dyker upp sött hela veckan och idag fick jag en gratiskod för glass av mamma! hur gulligt som helst men varför vill alla att jag ska fortsätta äta socker!? suck, tur att man tränar alltså...

...

Jag vill somna och aldrig vakna igen


Verona i sommar...







...Visst kan ni förstå att jag längtar?


Regn



Nu känns det som alla vårtecken försvunnit och det har blivit höst istället. Sjukt trist. Så hade gärna haft dessa snyggingar på stan idag!

Helgen


Sniff, nu har mami åkt hem, och alldeles ensam blev man... Men det var så mysigt, med italiensk middag igår och lite shopping idag. Passade på att kapa åt mig ett halsband i lite större modell. Kan bli riktigt snyggt med en lössittande t-shirt, jeans och stövlar! Och så fick jag en liten påskpresent. Alltid trevligt med en mor som har egen inredningsaffär!


Mamapig



Idag kommer äntligen min mami hit! Som den mamapig man är har jag längtat massor. Måste städa så det ser helt perfekt ut, hon är inget fan av stök om man säger så. De fina gästhanddukarna måste fram (om jag hade haft några) skålen ska fyllas med godis osv osv. Men ska bli skönt med sällskap som gör att jag får annat att tänka på.

Vill ha det här halsbandet från nelly!. Så fint. Men eftersom både frida och jag har ruinerat oss den senaste månaden är plånkan stängt ett bra tag! Så det så!

RSS 2.0