IKEEEAAA

Vilken dag! Gick upp kl 7 för att tvätta (älskar att få kläderna tvättade!) sen grupparbete och sen ikea med mina fina flickor. Lunch på ikea är ju givet, äter alltid mellan köttbullar med en chokladboll mums på det!

Köpte ett skoställ, en ny matta (första mattan jag köper själv! tyckte det va häftigt men tydligen hade jag fel eftersom frida köpt hela 3 mattor i sitt liv, well man kan inte alltid vara häftig) och en tavla med ugglor! Avis emelie? ;)

Varför är klockan bara 21? jag vill sova nu. Är man tönt om man lägger sig redan nu fast jag redan sovit en timme efter ikea? :P


Hm




Min fruktskål är inte som andras :) Överfylld av bananer, honungsmelon, physalis och morötter, inte illa!

Var på Gina Tricots VIP-shopping ikväll. Vad mycket fooooolk! Har aldrig vart med om värre faktiskt. Brukar hålla mig undan såna event när alla är shopping galna. Men vi fick varsin goodiebag så kvällen blev lyckad :)

Har fått igång min fontän oxå. Så himla fint!

Hoppas du läser min blogg nu lilla bebis :) Kärlek.


Min ponny





 

Fick ett långt mail från de som köpte min fina ponny i höstas. Alltid skönt att höra ifrån dem så man vet att han lever :) Saknar den token så himla mycket och kommer aldrig hitta en häst som honom igen, men jag vet att han har hamnat rätt och jag skulle inte kunnat hittat bättre människor. Där kommer han bo livet ut <3


...





Vissa dagar är jobbigare än andra, idag har det varit extra jobbigt. Får försöka tänka på saker som gör en glad men det är inte så lätt alltid. Loggade in på Nelly och hittade lite fina saker, det hjälpte lite ;) Skulle sitta fint med ett par Hunter strumpor! (blev ett minikollage, men alla saker finns på Nelly)

Min lilla chokladfé har tydligen varit förbi och lämnat lite gott :D Vad skulle jag göra utan henne? <3

Vilken dag




Skola, återvinde allt som gick (eller heter det återvann? vad säger man egentligen? :P), städade hela korridoren, lunch, träning (vi körde så hårt så det nästan svartnade för ögonen :S läskigt va det), dusch och nu project runway hos frida! wiee <3

Längtar till söndag för då kommer min fina biggsi hit! Han kommer riva stället men det gör inget för ska gossa sönder honom :)

Söndagsslapp


You´re cut off på TV11 va verkligen underhållande! ska börja följa serien :)

Funderar om jag ska avsluta kvällen med en animerad film...kanske Planet 51 eller dumma mig. Älskar animerat! Trassel, Draktränaren, Bolt, Det regnar köttbullar alla är så otroligt mysiga och man mår bara bra när man ser dem! :)


Tradera





Frida hjälpte mig att få upp ögonen för Tradera (farligt). Hittade de här som favoriter, men vågade inte buda på dem haha. Tror att om jag väl börjar kommer jag inte kunna sluta!

Ge mig...


...ett par gula skor!

Mysig dag



Super god brunch hos frida och sedan mys i solen fick starta dagen. Hann med att köpa blommorna oxå :) Ska fortsätta städa i slowmotion, men bättre än att inte göra det! Ska sätta igång min fina minifontän senare idag om jag hinner. Har saknat den!

Blir film slapparkväll med alex och frida som avslutning. Alltså egentligen är det ingen idé att vi skiljs åt haha träffar varandra hela dagarna ändå ;) Det är som det ska vara <3


Brunch!



Snart brunch hos Frida! Sen måste jag verkligen städa. Ser inte okej ut i det här lilla rummet. Ska ner till blomsterhandeln och köpa små påskliljor oxå. Mina favoriter! Kommer bli så fint.

Nu när det snön är borta finns det ingen ursäkt att inte börja springa igen... men får bli imorn ;) Kanske tar och bakar till korridoren sen idag för jag är så snäll.

Längtar tills det blir ännu varmare så jag kan byta skor till någon av dessa fina favoriter :) De till höger är aldrig använda så jag vill ha värme nu!

Äntligen



Och äntligen är det torrt ute och jag kan använda mina fina mockasiner :)

Saknar och tänker på dig bebis :( <3

Vår




Så här fina blommor kan man köpa nu! Så våriga färger. Vill ha! :)

I väntans tider...



Helt ärlig så är jag faktiskt inte så himla shopping pigg just nu (men ändå tycks jag fortsätta handla!) men det är alltid kul att vänta på paket! De här sötsakerna klickade jag hem från topshop och de bör komma nästa vecka! Jippi! (men sen är det nog)

våffeldagen!



Dagen började kl 8 med lite VIP- shopping på h&m. 20% rabatt på allt och frukost! En bra start med andra ord och jag kom ganska lindrigt undan men med ett par fina kap i påsen :)

Kort lektion efter det. Funderar nu på att ta en powernap innan våffelbuffen med flickorna kl 15. Kommer bli mys och vi ska äta som grisar! <3

Livet



Tentan tog slut kl 18 igår. Så äntligen kan jag fokusera på annat än saknad och plugg. Tentan avslutades med en gemensam tentafest. Gick runt hela kvällen igår och trodde det var fredag! Normalt har vi tenta på fredagar för att sedan vila upp sig på helgen. Men tyvärr verkar denna kurs inte veta hur man gör... Iaf så blev det sushi buffe med emelie idag efter lektionen sen en mini tur på stan :) Behövde verkligen komma ut och andas! Är så trött på grottan hemma...och måste städa....snart.

Jag och camilla spenderade hela kvällen hos frida som bjöd på soppa och toast, min lilla hemmafru <3 Vad skulle man göra utan vänner egentligen?

Blir sova nu, natti

Ånej!



Inget flyt idag alls! Skulle äntligen få ett par stövlar från ellos som jag beställde i början på februari men nu när de skulle levereras va de slutsålda! Hur går det till när jag beställde dem för nästan två månader sen? Vilka har fått stövlar i förväg när de stod att de skulle levereras 25 mars? :(

Har haft den blommiga koftan i sikte (och i kundvagnen) i 3 dagar nu och skulle slå till precis men då är den slutsåld! Snyft. Nåja får försöka komma över förlusten :P Lång eller kort vinröd kofta istället?

Vila!

Efter en hel dags intensivt pluggande tycker jag att man får vila! Började ju ändå klockan 9 imorse och det är faktiskt lördag. Blir helt galen på all text som ska få plats i huvudet men det brukar ju alltid lösa sig när man väl sitter på tentan. Så efter onsdag börjar livet igen!

Ska iaf försöka hinna med måndags träningen. Dock så blev jag ledsen idag när jag upptäckte att jag tappat gymkortet, men förhoppningvis glömde jag det bara i onsdags. Men mina fightingskydd kom igår så är väldigt förväntansfull inför nästa träning! :)

Nu blir det aprikoskräm och mjölk, (har blivit beroende av det) äppelte och Sex and the city (beroende av det med igen). <3


Tips




Sätt tidningar i stövlarna så håller de sig raka och snygga!

Tokigt!



Men hur söta ringar har de inte på Topshop!? Verkligen tokiga modeller. Älskar den med vingar, hur söt som helst :)
Ringar som sitter ihop är verkligen jätte fint, men är det verkligen bekvämt? vill ju gärna kunna röra sig normalt.




Vilken dröm



Hur sött får ett rum bli egentligen? :D

Saker från accessora


Liten gris




Saknar och tänker på min egen lilla gris hela tiden <3

Vill ha



Tycker den här stolen är så himla söt! Önskar att den fick plats i mitt lilla studentrum :)

Ikea 995

Effektiv dag



Effektiv dag!

Redovisning av projektarbete, tentaplugg, träning och återigen i skolan för plugg. Är faktiskt inte så illa att äta middag i skolan :)


Ny dag imorn




Plugg plugg plugg i skolan! Det är tisdagkväll men stället är ju för tusan fullsatt! Gå hem människor så man får plats och lugn och ro! Blir nog kvar här ett tag men frida och jag har laddat upp med chips :)


Tur att det är en ny dag imorn med nya tag och förhoppningsvis mer energi!

Plugghäst?



Tyvärr är det såhär hela veckan kommer se ut, och lite in på nästa...snark. Nåja tentareglerna säger iaf att man får äta hur mycket onyttigt som helst under tentaplugget....dessutom går jag ur min lilla grotta för att träna som vanligt, så borde ju vara okej :)

Sista Kvällen




Ibland vill jag bara vara en robot. Kunna stänga av alla känslor och bara vara. Göra det man ska, utan att känna några känslor. Jag saknar min J varje dag men hoppas han har det bra. Helgen vi hade innan vi skiljdes åt var helt perfekt och jag tänker tillbaka på den hela tiden. Det är jobbigt men det känns till största delen bra. En sån perfekt helg tror jag inte vi haft någon gång på våra tre år...

Önskar verkligen att jag kunde ta mig tillbaka i tiden till den kvällen <3

TIPS



Två av dom bästa filmerna jag sett på länge! De måste ses!

Trassel är Disneys 50e film och så söt så man dör och James Cameron har gjort Sanctum, behöver man säga mer än så?


Dagens dröm




Det här vill jag ha på mig just nu! Gå och plocka blommor på landet och gärna med lite duggregn i luften.

Klänning och stövel från ellos, klocka från urban outfitters

Brunt och rosa!



Jag kan helt enkelt inte få nog av snygga saker!

Topp, halsband, örhängen och skor från H&M. Moccasin från Minnetonka. Klänning från Gina Tricot och väskor från Ann- Louise Landelius.

Det går att kapa åt sig bra rabatter på H&M online shop nu också! 9052 ger 25% rabatt på en valfri vara. 1304 och 1825 ger 50:- i rabatt var!

Äntligen!



Hur bra som helst! Alla fina färger för bara 70 kr på h&m. Har letat hur länge som helst efter en sån här samling som inte är för dyr!

Saknar



Varför måste kärlek vara så jobbigt? Och varför slutar det ibland med att man förlorar sin bästa vän?

Finns alldeles för snygga saker nuförtiden!


Troligtvis längtar alla till våren nu och den är tack och lov på väg! Men det går för långsamt...Så varför envisas alla affärer med att ta in så himla söta saker som man vill använda redan nu! Men som tur är kan vi använda smycken oavsett årstid. Dessa smycken från accessora.se kändes dock extra våriga. Dessutom har de fri frakt fram till måndag!

Små saker som gör mycket




Detaljer kan göra en väldigt lycklig! Fina halsband i silver från kreativ insikt med änglabudskap. Tex  Galgaliel- lyssna till din glädje. (Påminner om Gargamel i smurfarna, eller?) Niveas hudkräm dör jag för! Finns i stora burkar oxå! 450 ml för 55 kr på Åhlens. Ringen är från Åhlens och den råkade jag visst köpa idag när jag var i centrum med mami.

Mitt Kalas!




Självklart så måste lite rosa bilder läggas upp som muntrar upp den slutkörda flickan! Det här fina ordnade hon när jag fyllde år <3

Cupcake daffodil


Otack är världens lön

Kanske är himla deprimerande att inleda en blogg med något negativt men ibland blir man bara så trött när ingen märker hur hårt någon jobbar. Min finaste vän jobbar dygnet runt med ett projekt som hon är ledare för. Men vad är tacken? Utskällning för saker hon inte kan styra över. Nej det är inte rätt.

Så ikväll måste hon vara hemma och ta det lugnt med en stor godispåse. Hör du det!? Annars blir det utegångförbud!....så det så!

Gud va löjlig bloggen ser ut förresten haha. Måste fixas...väldigt snart :P

RSS 2.0