En härlig hög......Med nytt från H&M, Indiska och Topshop!

24 april


Plugg och skola nästan hela dagen, sen så var jag tvungen att åka ner på stan för att ladda upp dryck inför valborg! Man vill INTE vara på systemet på fredag eller lördag. Kommer vara galet med folk. Hade tänkt att plugga sen igen men blev en power nap innan min tv kväll började ;)


Tisdag 24 april

Helgen i bilder!
19 april

En ny arbetsintervju imorgon, går mest på den för att det är bra träning, även om jag ville ha jobbet när jag sökte så har ganska mycket hunnit hända :) Vet inte vad jag ska ha på mig heller! Skulle aldrig våga ha på mig det nedan till en intervju men gissar att de inte skulle glömma mig i första taget iaf ;)


Torsdag 19 april

Blev faktiskt lite sugen på denna från Nelly! Inte riktigt min stil men gillar det söta och gulliga ibland som bryter av alla tatueringar hehe...Har en tröja jag ska skicka tillbaka så kanske ska be om denna istället alltså :D

Plugg från 9.00 i skolan idag och gruppen är nästan klar med grupparbete, galet vilket bra grupp jag har fått! Vi har verkligen sjukt kul :) Jobbar på effektivt också. Nu blir det franska fram till Revenge kl 21.00 och sen franskaplugg igen efter det. Har fått lite eld i baken när tiden går så fort! Innan jag vet ordet av så är det tenta igen och allt kommer på en gång..och på statistiken...min okunnighet är fan inte okej. ska repetera hela helgen!!

Apropå ingenting ÅHH vad jag saknar att ha häst! Så fort jag har fast jobb och samlat ihop pengar ska jag köpa en!!

Grosses bisesRSS 2.0